O nama

naša priča

Gaudeamus

Tvornica dobre zabave!

Dugogodišnjim iskustvom i usavršavanjem svakog segmenta postali smo kultno mjesto za noćne provode u ovom regionu, bilo da se radi o koncertima zvučnih imena ili o tematskim večerima opće je poznato da svaki event sa našim potpisom postaje aposlutni užitak za sva osjetila.

Konstantnim ulaganjem kako u naš disco club tako i u naše osoblje nastojimo našim posjetiteljima pružiti nezaboravne provode i najljepše uspomene.

Najbolji svjetlosni efekti

Konstantnim ulaganjem i prateći svjetske trendove kad je rasvjeta u pitanju u našem klubu doživjet ćete apsolutnu svjetlosnu egstazu.

Kristalno čist zvuk

Kao i kod rasvjete tako smo u trendu i kad je zvuk u pitanju pa gosti kod nas mogu uživati u kristalno čistom zvuku koji obećava najbolji provod.

Veliki parking

U sklopu našeg objekta nalazi se i veliki parking za sve goste koji je pod konstantnim video i fizičkim nadzorom.

Vrhunska usluga

Naše stručno osoblje pobrinut će se za to da Vam večer bude što ugodnija i da vam pruže samo najbolju uslugu.

Top koncerti

Iz vikenda u vikend osluškujemo želje naših gostiju pa u skladu s istima organiziramo i koncerte sa najzvučnijim i najtraženijim imenima na estradi.

DJ Program

Pored mega koncerata organiziramo i razne DJ večeri od kojih izdvajamo “Evergreen music night” koja se odvija svake prve subote u mjesecu i jedna je od najposjećenijih.

Gaudeamus disco club

Tvornica dobre zabave

Kao što smo gore već i naveli iz vikenda u vikend osluškujemo želje naših gostiju pa u skladu s istima organiziramo najbolje koncerte i DJ večeri a posebno moramo istaknuti “EVERGREEN MUSIC NIGHT” poznatiju i kao večer starih hitova koju organiziramo svake prve subote u mjesecu i koja je najbolje prihvaćena od strane publike.

Vaš Gaudeamus
0%
ZABAVA
0+
Faceook pratitelja
0+
Instagram pratitelja
0%
ZADOVOLJSTVO

Online rezervacije

Uskoro ćemo svojim gostima ponuditi novu dimenziju rezervacija